Vanuit Hoensbroek / Heerlen / Aken (A79) en vanuit Geleen / Eindhoven (A2)

Volg de autoweg richting Maastricht, neem afslag 53 en volg in eerste instantie Berg en Terblijt (u komt niet in de tunnel). Bij de verkeerslichten slaat U rechtsaf en volgt de meest rechtse rijbaan. Ga bij het volgende verkeerslicht onder de brug naar rechts richting Meerssen.

Blijf nu rechtdoor rijden tot aan de rotonde op de Meerssenerweg en ga rechtdoor over de rotonde (tweede afslag). Rij nu meteen de bushalte op. Deze bushalte is tevens inrit van de ventweg, op de ventweg rijdt u nog ongeveer 100m rechtdoor. Onze zaak bevindt zich op de Meerssenerweg aan de rechterzijde op no. 15.

 

Vanuit Luik - Belgiƫ (A2)

Autoweg volgen richting Maastricht. Volg richting Maastricht centrum-Noord / Berg en Terblijt. U rijdt de  tunnelbuis in. Hou in de tunnel de rechtse rijbaan aan en neem afslag 53. Bij de verkeerslichten aan het einde van de afslag gaat u naar links richting Maastricht Centrum, u kunt hierbij het beste de meest rechtse rijbaan aanhouden. Ga bij het 2e verkeerslicht onder de brug naar rechts richting Meerssen.

Blijf nu rechtdoor rijden tot aan de rotonde op de Meerssenerweg en ga rechtdoor over de rotonde (tweede afslag). Rij nu meteen de bushalte op. Deze bushalte is tevens inrit van de ventweg, op de ventweg rijdt u nog ongeveer 100m rechtdoor. Onze zaak bevindt zich op de Meerssenerweg aan de rechterzijde op no. 15.

 

Met openbaar busvervoer vanaf station Maastricht

Neem lijn 2 vanaf station Maastricht tot aan het Kemenadeplein in wijk Nazareth.

Vervolgens loopt U met de busrichting mee naar links. Na ongeveer 100m vindt U onze zaak aan uw rechterzijde op de Meerssenerweg no 15

 

Vanaf de Noorderbrug in Maastricht

Rij vanaf de Noorderbrug richting Berg en Terblijt. Hou links aan en bij het verkeerslicht tussen de bruggen slaat u links af richting Meerssen. Blijf nu rechtdoor rijden tot aan de rotonde op de Meerssenerweg en ga rechtdoor over de rotonde (tweede afslag). Rij nu meteen de bushalte op. Deze bushalte is tevens inrit van de ventweg, op de ventweg rijdt u nog ongeveer 100m rechtdoor. Onze zaak bevindt zich op de Meerssenerweg aan de rechterzijde op no. 15.

 

Vanuit Berg en Terblijt en diverse wijken zoals bijvoorbeeld Heer of Witte Vrouwenveld

Weg volgen naar Maastricht-centrum.
Bij het verkeerslicht tussen de bruggen neemt u de meest rechtse rijbaan en slaat hier rechtsaf richting Meerssen. Blijf nu rechtdoor rijden tot aan de rotonde op de Meerssenerweg en ga rechtdoor over de rotonde (tweede afslag). Rij nu meteen de bushalte op. Deze bushalte is tevens inrit van de ventweg, op de ventweg rijdt u nog ongeveer 100m rechtdoor. Onze zaak bevindt zich op de Meerssenerweg aan de rechterzijde op no. 15.

 

Tot ziens!

Flamingo

Meerssenerweg 15

Maastricht

Hengelsportnieuws

Nu ook te koop: Dag-visvergunning VVM

Lees meer...