dierenbenodigdheden985

In onze winkel hebben wij aparte afdelingen voor:

 

vogels

In deze afdeling vind je een mooi assortiment vogelkooien tegen scherpe prijzen. Zo ook vele soorten (premium)voeders, snacks, speeltjes, bodembedekkingen, broedmaterialen en andere benodigdheden voor o.a.

kanaries / parkieten / dwergpapegaaien / valkparkieten / papegaaien / ara's / beo's / wildzang / tropische vogeltjes

Met de natuurlijke geneesmiddelen van het merk Van Eeuwen kunnen wij ook bij deze kleine huisdieren, diverse kwaaltjes te bestrijden. Deze zelfzorg producten bestaan uit zorgvuldig samengestelde, krachtige kruidencombinaties. Prikkel het lichaam om zelf in actie te komen. Met een positief resultaat voor de lange termijn.

 

Wij verkopen geen vogels

 

Bent u op zoek naar een parkietachtige vogel dan kunt u terecht bij hobbykwekerij BoLo van Boy en Lonneke
Zij kweken en verkopen diverse parkieten waaronder Kakariki's, Engelse grasparkieten, Valkparkieten, Roodvleugel parkieten, Grote Alexander parkieten, Stanley Rosella's, Prachtrosella's, Halsbandparkieten en Muisparkieten. Bent u op zoek naar een ander soort parkiet of dwergpapegaai dan brengen zij u graag in contact met een collega-kweker.

 

Voor de buitenvogels hebben wij het gehele jaar door voeders in huis om deze in elke periode van het jaar verantwoord bij te kunnen voeren.

 

knaagdieren en overige


In deze afdeling vind je 100 en 120 cm kooien tegen scherpe prijzen.
Zo ook diverse soorten premiumvoeders, snacks, speeltjes, bodembedekkingen en andere benodigdheden
Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment natuurlijke geneesmiddelen van het merk Van Eeuwen in huis om, ook bij deze kleine huisdieren, diverse kwaaltjes te bestrijden.De zelfzorg producten van Van Eeuwen bestaan uit zorgvuldig samengestelde, krachtige kruidencombinaties. Prikkel het lichaam om zelf in actie te komen. Met een positief resultaat voor de lange termijn.

Wij verkopen geen knaagdieren

 

aquariumvissen


Alleen de beginnende aquariaan zal zich bij ons thuis voelen met aquaria tot 45 cm. Daarnaast allerlei benodigdheden zoals visvoeders, watervoorbereiders, pompjes, accessoires e.d.


Wij verkopen geen vissen

 

vijvervissen


Bij ons vind je visvoeders in allerlei soorten en variƫrend van 1 tot 17 liter. Ook kunnen wij je helpen met zuurstofvoorziening en bescherming tegen de reiger.


Wij verkopen geen vissen