free celebrity sex videos
free celebrity sex videos
free celebrity porn

1hengelsport

Alles met betrekking tot visvergunningen in Maastricht vind je via de volgende links:

 

Heeft u onlangs het aanvraagformulier voor het definitieve lidmaatschap ingestuurd en het pasje nog niet ontvangen?
Controleer dan hier de status van de definitieve aanvraag van de vispas.

Neem iemand mee vissen! (Dit is niet mogelijk met de Kleine VISpas.)

De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Als lid van een aangesloten hengelsportvereniging (VISpashouder) kun je dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen. De beste ambassadeur voor de sportvisserij ben jij!

Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen proberen. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging.

De MeeVIStoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels.

Klik hier om direct een MeeVIStoestemming te bestellen via je MijnSportvisserij-account. Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3 verschillende mensen. Iemand kan ook slechts 1 keer meevissen, daarna zal deze persoon zelf een VISpas moeten aanschaffen. 

MeeVIStoestemmingen die eenmaal zijn aangemaakt zijn niet inwisselbaar! Vraag hem dus zo kort mogelijk voor de vissessie aan.

Nieuws algemeen

Hengelsportnieuws

Aktie Savage Gear pluggen

Lees meer...

30% korting op kleding tijdens Winteraktie

Lees meer...